Zakenvrouwen De Ronde Venen

 Wij zijn al meer dan 10 jaar een actieve vereniging waar zakenvrouwen uit De Ronde Venen met elkaar in contact komen, waar wij kennis en ervaring delen, persoonlijk groeien én samen fun hebben. Een informatief en gezellig netwerk met een warm hart voor de (lokale) maatschappij. Ben jij een ondernemende vrouw in De Ronde Venen en vind je het leuk om je bij ons aan te sluiten of een keer te komen kijken? Meld je dan hier aan!Congressen, workshops en bijeenkomsten

Onze doel om elkaar als ondernemende vrouwen in De Ronde Venen te inspireren en motiveren brengen wij in de praktijk door het organiseren van:

 • Congressen: zoals op 31 mei 2022 de inspirerende 'Dag van de Zakenvrouw'. Een evenement waar 110 vrouwelijke ondernemers of managers kennis en ervaring opdeden van sprekers en workshops én hun netwerk vergrootten.
 • Workshops: verdiepende workshops gegeven door een professional waarmee je vérder komt met je onderneming. Zoals 'de Perfecte Persoonlijke Pitch' van Esmeralda Kleinreesink en 'Het effectief gebruiken van je stem' door Katinka Reiss.
 • Bijeenkomsten:  het hele jaar door organiseren wij bijeenkomsten op inspirerende plaatsen met inspirerende gastsprekers of hosts. Van ontbijtsessies, netwerkavonden en kennissessies tot gezellige informele bijeenkomsten.

Zakenvrouwen DRV! Lees het blog!

In onze vereniging zijn alweer meer dan 10 jaar heel veel ondernemende vrouwen actief. Ieder met haar eigen inbreng, eigenschappen en talenten. Maar ook ieder met haar eigen verhaal, zowel wat betreft de persoon achter de zakenvrouw, als wat betreft de onderneming.

Lees ons blog voor meer informatie over onze krachtige ondernemers:

December 2023: Lillian van der Schaaf/ De Kantine

December 2023: Anne Gasse - AnneGasse/ Gasse Beheer

December 2023: Esther van Zijtveld - Van Zijtveld Accountants

November 2023: Mary van Schie - De Rooij Zand- en Grindhandel

November 2023: Alice en Susan Kool - Golfpark Wilnis 

November 2023: Yvonne de Haan - BB accountancy

November 2023: Karin van der Zwaard - Van der Zwaard Optiek

November 2023: Gerry Bras - BRABEBO

Oktober 2023: Martine van Acker - Vida Makelaars og​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

13
mrt
Dinner with Ambition
 • Bijeenkomsten
 • Gasse Wonen/ Rolf Benz Experience Center Mijdrecht
20
mrt
Workshop AI
 • Workshops
 • MakerSpace - Diamant 9 - Mijdrecht  
1
mei
Ontbijtsessie
 • Ontbijtsessies
1
jul
Cabrio Puzzlerit mét bbq
 • Bijeenkomsten
1
sep
Bedrijventoer op de fiets
 • Bijeenkomsten

Terugblik laatste activiteiten

nieuwjaarsbijeenkomst-2024.jpg
Nieuwjaarsbijeenkomst 22 januari 2024

Klik op de afbeelding om alle activiteiten te bekijken.


zakenvrouwen-gerrty.jpg

Onze vereniging

Zakenvrouwen De Ronde Venen is opgericht in 2013 na aanleiding van de glossy ‘Zakenvrouwen De Ronde Venen’.

Onze missie als netwerk van ondernemende vrouwen is om een bron van inspiratie te zijn voor elkaar en andere ondernemende vrouwen in de regio en hieraan een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld door het aanbieden van stages, het optreden als coach of op andere wijze vrouwelijk ondernemerschap in de regio stimuleren.

Zo nemen wij ook deel aan De Rondevenen OnderneemtHet collectief van Rondeveense ondernemers-verenigingen dat actuele vraagstukken oppakt die voor veel ondernemers van belang zijn.  

Vragen? Mail info@zakenvrouwendrv.nl

Lees meer over onze verenigingVoor jezelf als zakenvrouw!

Onze bijeenkomsten zijn de perfécte mix van netwerken, inspiratie, kennis en vaardigheden opdoen en gezellig samenzijn.

Zo bieden wij volop ruimte om jezelf en jouw onderneming te presenteren. Bijvoorbeeld tijdens onze pitch sessies.

Tijdens onze kennissessies en verdiepingsworkshops doe je de kennis en vaardigheden op die je als zakenvrouw nodig hebt. Of raak je geinspireerd door sprekers die je met hun verhaal weten te raken. 

En hoe leuk is het ook niet om een kijkje te nemen in het bedrijf van andere zakenvrouwen! Of om gewoon gezellig samen te zijn, bijvoorbeeld tijdens ons jaarlijkse kerstfeest.

Wil jij ook investeren in jezelf? Meld je dan bij ons aan!

zakenvrouwen-de-ronde-venen-pitchen.jpg


2022_Dag_van_de_zakenvrouw_in_de_RV_DSC_4740.jpg

Dag van de Zakenvrouw

Wij zullen het niet snel vergeten: ons eerste congres 'Dag van de Zakenvrouw' op 31 mei 2022. Wát een inspirerende dag was het! Ons eerste congres voor vrouwelijke zakenvrouwen en managers. Met de volgende inspirerende thema's:

 • Lezing van topspreker Hélène Oosterhuis: de kracht van succesvol jezelf zijn.
 • Workshops over de voordelen van een hoge lat, de kracht van je stem, bluffen zonder blozen en de perfecte persoonlijke pitch.
 • Energy Boost in de vorm van een walking dinner.
 • 'Get inspired' met op het podium topondernemer Annemarie van Gaal, politica Kiki Hagen, topsporter Annouk van der Weijden en politica Paulien Geerdink. Wij praatten met hen over hun successen én hun valkuilen. 

Verslag 'Dag van de Zakenvrouw'