Zakenvrouwen De Ronde Venen

 Wij zijn een actieve vereniging waar zakenvrouwen uit De Ronde Venen met elkaar in contact komen, waar wij kennis en ervaring delen, persoonlijk groeien én samen fun hebben. Een informatief en gezellig netwerk met een warm hart voor de (lokale) maatschappij. Ben jij een ondernemende vrouw in De Ronde Venen en vind je het leuk om je bij ons aan te sluiten of een keer te komen kijken? Meld je dan hier aan!Congressen, workshops en bijeenkomsten

Onze doel om elkaar als ondernemende vrouwen in De Ronde Venen te inspireren en motiveren brengen wij in de praktijk door het organiseren van:

 • Congressen: zoals op 31 mei 2022 de inspirerende 'Dag van de Zakenvrouw'. Een evenement waar 110 vrouwelijke ondernemers of managers kennis en ervaring opdeden van sprekers en workshops én hun netwerk vergrootten.
 • Workshops: verdiepende workshops gegeven door een professional waarmee je vérder komt met je onderneming. Zoals 'de Perfecte Persoonlijke Pitch' van Esmeralda Kleinreesink en 'Het effectief gebruiken van je stem' door Katinka Reiss.
 • Bijeenkomsten:  het hele jaar door organiseren wij bijeenkomsten op inspirerende plaatsen met inspirerende gastsprekers of hosts. Van ontbijtsessies, netwerkavonden en kennissessies tot gezellige informele bijeenkomsten.

Masterclass 'Schrijf de perfecte pitch'

Esmeralda Kleinreesink van De Pitchcoach gaf tijdens de Dag van de Zakenvrouw de populaire, maar veel te korte workshop “De Persoonlijk Pitch”. Op 21 februari gaat ze echt de diepte in met ons.

Want als ondernemer of manager is netwerken super belangrijk. Maar hoe laat je een fantastische eerste indruk achter, die je gesprekspartner boeit en ervoor zorgt dat zij jou absoluut gaat onthouden?

Dat doe je met een perfecte pitch. In deze interactieve workshop ga je, ondersteund door wat theorie, stap voor stap zelf je pitch opbouwen. 

Meld je nu aan voor de masterclass

28
mrt
Kleden met Impact? Wat trek je aan ? - Inspirerende sessie na de ALV
 • Bijeenkomsten
 • Ann-Joy Mode, Dorpsstraat 47, Mijdrecht
10
mei
Ontbijtsessie
 • Bijeenkomsten
 • Bij één van onze zakenvrouwen
4
sep
Happen & Trappen langs Bedrijven
 • Bijeenkomsten
 • Cycling dinner langs diverse bedrijven

Terugblik laatste activiteiten

nieuwjaarsbijeenkomst.jpg
klik op de foto voor terugblik van onze activiteiten


zakenvrouwen-gerrty.jpg

Onze vereniging

Zakenvrouwen De Ronde Venen is opgericht in 2013 na aanleiding van de glossy ‘Zakenvrouwen De Ronde Venen’.

Onze missie als netwerk van ondernemende vrouwen is om een bron van inspiratie te zijn voor elkaar en andere ondernemende vrouwen in de regio en hieraan een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld door het aanbieden van stages, het optreden als coach of op andere wijze vrouwelijk ondernemerschap in de regio stimuleren.

Zo nemen wij ook deel aan De Rondevenen OnderneemtHet collectief van Rondeveense ondernemers-verenigingen dat actuele vraagstukken oppakt die voor veel ondernemers van belang zijn.  

Vragen? Mail info@zakenvrouwendrv.nl

Lees meer over onze verenigingVoor jezelf als zakenvrouw!

Onze bijeenkomsten zijn de perfécte mix van netwerken, inspiratie, kennis en vaardigheden opdoen en gezellig samenzijn.

Zo bieden wij volop ruimte om jezelf en jouw onderneming te presenteren. Bijvoorbeeld tijdens onze pitch sessies.

Tijdens onze kennissessies en verdiepingsworkshops doe je de kennis en vaardigheden op die je als zakenvrouw nodig hebt. Of raak je geinspireerd door sprekers die je met hun verhaal weten te raken. 

En hoe leuk is het ook niet om een kijkje te nemen in het bedrijf van andere zakenvrouwen! Of om gewoon gezellig samen te zijn, bijvoorbeeld tijdens ons jaarlijkse kerstfeest.

Wil jij ook investeren in jezelf? Meld je dan bij ons aan!

zakenvrouwen-de-ronde-venen-pitchen.jpg


2022_Dag_van_de_zakenvrouw_in_de_RV_DSC_4740.jpg

Dag van de Zakenvrouw

Wij zullen het niet snel vergeten: ons eerste congres 'Dag van de Zakenvrouw' op 31 mei 2022. Wát een inspirerende dag was het! Ons eerste congres voor vrouwelijke zakenvrouwen en managers. Met de volgende inspirerende thema's:

 • Lezing van topspreker Hélène Oosterhuis: de kracht van succesvol jezelf zijn.
 • Workshops over de voordelen van een hoge lat, de kracht van je stem, bluffen zonder blozen en de perfecte persoonlijke pitch.
 • Energy Boost in de vorm van een walking dinner.
 • 'Get inspired' met op het podium topondernemer Annemarie van Gaal, politica Kiki Hagen, topsporter Annouk van der Weijden en politica Paulien Geerdink. Wij praatten met hen over hun successen én hun valkuilen. 

Verslag 'Dag van de Zakenvrouw'