Over ons

Woon of werk je in De Ronde Venen en ben je op zoek naar een gezellige én actieve vereniging voor ondernemende vrouwen? Wellicht vind je het dan leuk om je bij ons aan te sluiten of eerst een keer een bijeenkomst bij te wonen. Ons doel is namelijk om ondernemende vrouwen in De Ronde Venen met elkaar in contact te brengen, zodat zij:

  • kennis en ervaring kunnen delen
  • persoonlijk kunnen groeien
  • samen fun kunnen hebben

Het lidmaatschap vraagt dus ook eigen inbreng: een belangrijk uitgangspunt is dat leden moeten “halen én brengen”: kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen. Daarnaast wil het netwerk ook bijdragen aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of als werknemer op (leidinggevende) posities waarin ondernemersvaardigheden inherent zijn.

De individuele leden van de vereniging zijn (zelfstandig) ondernemer of bekleden een managementpositie bij een werkgever en zijn gevestigd of woonachtig in de gemeente De Ronde Venen. Van al onze leden wordt verwacht dat zij een actieve bijdrage leveren aan de vereniging door persoonlijke inbreng vanuit hun eigen vakkennis en ervaring. Dat maakt dat onze bijeenkomsten niet alleen altijd informatief en inspirerend zijn, maar in ieder geval ook gezellig.