Organisaties

filters verwijderen

  • Adriana Kegley

Meer informatie


AFA is een opleidingsinstituut waarbij personal styling gecombineerd wordt met gedegen, actuele kennis over sustainable fashion en styling. Je leert niet alleen hoe je iemand krachtig, modieus en persoonlijk moet stylen, je wordt ook getriggerd om alle ins en outs te weten over een niet te stoppen ontwikkeling in de modebranche. Je leert én creëert inspirerende, prikkelende en creatieve oplossingen en alternatieven om fast fashion te vervangen door sustainable fashion. Hiermee draag je bij aan een bewuste samenleving, de belangrijkste ontwikkeling in de modebranche ooit en de joyfull solutions voor de chaos die fast fashion creëert in de samenleving en in onze kledingkast.

  • Victorien van Duuren

Meer informatie


Praktijk voor Coaching & Bewustwording

  • Linda Stapel

Meer informatie


  • Anja Pieneman

Meer informatie


Anne Gasse is 'Content Creator' voor Winkels in de Woonbranche. Als voormalig woonondernemer én internetpionier, zorgt zij tegenwoordig voor optimale content voor andere woonondernemers. Met altijd informatieve én aansprekende informatie, foto's en video's op Websites én Social Media

  • Anne Gasse

Meer informatie


ArtVenture is een marketing- en communicatiebureau, gespecialiseerd in het bouwen van SEO-geoptimaliseerde content en websites. We kunnen je helpen met een creatief en onderscheidend concept voor al je uitingen (vaak een combinatie van online en offline) en teksten die pakkend en persoonlijk zijn en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  • Saskia Smit

Meer informatie


Assuline is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of verzekering, wij zijn niet gebonden aan een bank of verzekeraar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0297-288198.

  • Frederike Feddema

Meer informatie


Sinds 2004 deel ik mijn passie voor kleding maken met anderen in mijn Atelier Mode Maken in Wilnis. Volwassenen kunnen een naaicursus volgen of komen naar het Naaicafé. Het mooie is, dat ieder zijn eigen style creëert en zo krijg je unieke creaties. Ook is het mogelijk om patroontekenlessen te volgen en zelfs een opleiding tot costumière. Tieners en kinderen kunnen ook hun creativiteit kwijt. Tijdens Naailab of ze volgen een tiener- of kindernaaicursus.

  • Annette Hettema-Ende

Meer informatie


  • Yvonne de Haan

Meer informatie