Terugblik

Congres 'Dag van de Zakenvrouw was een succes!

Ons eerste congres kan met recht zeer succesvol worden genoemd. Maar liefst 110 vrouwelijke ondernemers of managers hebben dit evenement bezocht en deelden kennis, inspiratie én hun netwerk. Reacties die jullie meteen al gaven waren:  “gewéldige sprekers, interessante workshops, mooie inzichten, leuke locatie, goede organisatie, eindelijk weer kunnen netwerken”. 

Topondernemer Hélène Oosterhuis trapte af met een krachtige presentatie over succesvol jezelf zijn. Ze verraste ons met een ‘koffer vol’ inspirerende én humorvolle wijsheden om makkelijker, effectiever en succesvoller jezelf te zijn; het mooiste wat je jezelf en de wereld kunt geven.

Workshops

Aansluitend volgden vier verschillende workshops die allemaal ontzettend goed zijn ontvangen. Van de workshops leerden wij dat je ‘bluft’ als je je eigen ruimte neemt en niet (ongewenst) laat innemen door een ander. Dat je je lat realistisch mag houden en afstemmen op het proces naar je doel. 

Dat je je perfecte pitch kunt schrijven als je antwoord kunt geven op de vraag ‘welk probleem los ik op?’ En dat als je stem leert besturen, jij de regie hebt over hoe je klinkt. Zo kun je hem daadwerkelijk als instrument inzetten om impact te maken. 

Get inspired!

Als laatste werden mooie inzichten over vrouwelijk ondernemerschap gedeeld door Annemarie van Gaal, Annouk van der Weijden, Kiki Hagen en Paulien Geerdink bij ons laatste programmaonderdeel Get Inspired. Ze leerden ons dat open staan voor talenten dé manier is om mensen zich te laten ontwikkelen in werk. Dat focussen en doelen halen belangrijk is, maar de weg ernaartoe minstens net zo belangrijk en leerzaam is om een topprestatie te kunnen leveren. En als laatste inzicht; vrouwen gelijkwaardig benaderen is een belangrijk goed, waar we als vrouwen aan moeten werken. Laat zien waarin wij júist als vrouw van toegevoegde waarde zijn! 

Walking dinner

Tijdens het walking dinner was er gelegenheid tot netwerken, wat volop gebeurde. Daar hebben we ervaren wat een goede energie het geeft om zoveel ondernemende vrouwen om ons heen te hebben. Het was voor iedereen heel fijn om met andere vrouwelijke ondernemers in contact te komen en van gedachten te wisselen. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen