Terugblik

Zakenvrouwen DRV en VIB op één spoor!

Op donderdag 19 oktober stonden wij vroeg op om samen met de VIB de Ronde Venen aan te schuiven voor een ontbijtsessie in de nieuwe Brasserie Spoorhuis Mijdrecht. Het bleek een optimale mogelijkheid voor kennismaken en netwerken te zijn. Leuk om op zo'n informele wijze te netwerken buiten de eigen kring! En ook leuk om een bezoekje te brengen aan het Spoorhuis. Deze is recentelijk volledig gerenoveerd tot een luxe Brasserie en Bed & Breakfast. Met een warme, sfeervolle uitstraling, heerlijk eten en de mogelijkheid tot Private Dining of vergaderen in 'De Coupé'. Wij mochten ook een kijkje nemen op de bovenverdiepingen waar je optimaal tot rust komt in de sfeervolle ambiance van één van de prachtige Bed & Breakfast kamers met namen van Europese hoofdsteden. 

Als bestuurslid Communicatie van de VIB leidde Hans van Veen de sessie in. Daarna namen Daniël Storm en Bernice Nonnekes als voorzitter van respectievelijk de VIB en Zakenvrouwen DRV het woord om iedereen welkom te heten en een korte introductie te geven over beide verenigingen. Tenslotte nam Irma van Eeken van Dalton Basisschool De Windroos de gelegenheid te baat om bedrijven te vragen of leerlingen van haar school een rondleiding en introductie in hun bedrijf konden krijgen. Dat is immers de beste voorbereiding van deze kinderen op hun loopbaankeuze in de toekomst!

Terwijl Brasserie het Oude Spoorhuis voor een heerlijk ontbijt zorgde, hadden alle aanwezigen de gelegenheid om te netwerken en de zakelijke kring te vergroten. Ze konden daarna vol nieuwe inzichten en contacten al snel weer aan de slag.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen