Terugblik

Bedrijventoer op de fiets

Op maandag 4 september stapten we met 37 zakenvrouwen op de fiets, om 6 bedrijven van onze zakenvrouwen te bezoeken. Fantastisch fietsweer, een leuke route door het dorp en een geweldige ontvangst bij alle bedrijven! We startten en eindigden samen voor een gezellige netwerkborrel. 

  • Wij verzamelden ons bij MB2 Sport, de plek waar Rachel de Jong van Nexum Body and Mind personal training geeft. Zij vertelt over de combinatie van psychodynamische therapie met coaching en voeding voor een optimale balans tussen body en mind.
  • Dan op de fiets en naar van Zijtveld Accountants, waar Esther Van Zijtveld ons onder het genot van een verfrissing vertelt hoe zij met haar vele jaren ervaring klanten volledig kan ontzorgen op administratie en op financieel gebied.
  • Daarna terug het bedrijventerrein op naar Atelier van Steen tot Beeld waar Corinne Bredemeijer ons vertelde over haar passie voor beeldhouwen, maar met name ook het proces om tot een kunstwerk te komen. Ook Marty Hiel van ChiRa Praktijk voor Shiatsu was in het atelier aanwezig. Zij vertelde over haar onderneming en hoe zij mensen met haar behandeling kan helpen, om vervolgens bij een gelukkige mede zakenvrouw te demonstreren dat het ook écht werkt!
  • Bij Hendrikx Advocaten van onze voorzitter Bernice Nonnekes werden wij uitgenodigd in de 'koffiekamer' waar de aanwezige advocaten over hun praktijk vertelden. Ondernemingsrecht, familierecht, maar heel bijzonder, ook onderwijsrecht!
  • Bij Tympaan De Baat ontving Adriana Kegley ons en informeerde over het welzijnswerk van de stichting, maar met name over haar project 'Maatje voor Elkaar'. Aansluitend vertelde Ester Hoogkamp nog het e.e.a. over mantelzorg.
  • Wij sloten de avond gezamenlijk af bij Plakkaatje, waar Erica van der Stap ons een bijzondere demonstratie gaf haar werk. Leuk om het hele proces mee te maken van ontwerp tot printen van raamstickers of posters die vele vierkante meters beslaan.

Kortom, bij de borrel was er voldoende stof om gezellig over na te kletsen. Met een voldaan gevoel, fietste iedereen na afloop in de heerlijk zwoele zomernacht terug naar huis.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen