Dinner with Ambition

Over dit evenement

Categorie
Bijeenkomsten
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
13 mrt. 2024 18:00 - 22:00
Locatie
Gasse Wonen/ Rolf Benz Experience Center Mijdrecht

Wil jij óók dineren op een inspirerende plek, tussen het mooiste design van internationale meubelmerken en in goed gesprek met andere ambitieuze zakenvrouwen uit de gemeente Aalsmeer én De Ronde Venen? I.s.m. ondernemersvereniging NOA uit Aalsmeer organiseren wij een ‘Dinner with Ambition’ bij Gasse Wonen/ het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

Gasse Wonen/ het Rolf Benz Experience Center

Gasse Wonen is een wooncentrum voor interieur & advies. Je vindt hier het mooiste meubeldesign in gespecialiseerde merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center, Leolux Select Store en het Kastencentrum Hülsta NL. Dit jaar viert Gasse haar 60e verjaardag. Alle reden dus voor een feestje. Temeer omdat het Rolf Benz Experience Center – dat inmiddels ook alweer meer dan 10 jaar bestaat – een spectaculaire metamorfose heeft ondergaan en eind januari officieel door wethouder Anja Vijzelaar is heropend.

Agenda van de avond

Team Gasse zal ons rondleiden en vertellen over meubeldesign, interieurontwerp en kleuren en trends in wonen. Anne Gasse (2e generatie ondernemer en tot 2 jaar geleden eigenaar van Gasse Wonen) vertelt over de geschiedenis van het bedrijf en haar keuze om te beginnen met het Rolf Benz Experience Center. Het diner zal worden geserveerd midden in de showroom aan Rolf Benz eettafels. Tussen de gangen door vertelt Anja de Die in een mini-workshop over de kunst van keuzes maken. Heel toepasselijk, want óók het ontstaan van het Rolf Benz Experience Center had alles te maken met het maken van keuzes.

Kosten:
€ 60,00 voor leden van NOA en Zakenvrouwen De Ronde Venen

€ 85,00 voor niet- leden

De bedragen zijn excl. BTW en incl. diner, drankjes én representatieve fotografie die je in jouw eigen uitingen kunt gebruiken.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.